Najbolja mesta za novu godinu

Docek nove godine se desava jedanput godisnje i vredi dobro isplanirati kako cete provesti ovo vece i gde. Za vas smo pripremili listu najboljih evropskih gradova koje vredi posetiti 31. decembra i uzivati u dobrom provodu, vatrometu, zabavi i picu.

 

4. Budimpesta

Komsijski grad do kojeg vam autom treba ne vise od nekoliko sati, moze biti jedna od lepih prestonica za docek nove godine. Dobra klopa, jeftin put i smestaj, cesto su najbitniji faktori koji odlucuju. Budimpesta je grad gde ne mozemo posebno navesti neke odredjene lokacije gde trebate docekati novu godinu iz prostog razloga jer je to grad koji je u svakom segmentu dobar, ali nigde najbolji. Mozete izabrati docek  u centru grada, finijim restoranima, klubovima, diskotekama i zaista dobiti maksimum za potroseni novac.

Popusti:

Budimpesta nova godina 2017 popust

new_years_boat_party_budapest

 

3. Bec

Grad kulture, istorije, opere i grad mnogih slavnih licnosti poput Betovena, Mozzarta i Klimta je zvanicno proglasen za najbolji grad za zivot na svetu! Docek nove godine u Becu mozete provesti na razne nacine, a jedni od njih su sledeci:

Docek na Prateru – Cuveni becki tocak – Riesenrad- je centar desavanja 31. Decembra. Neverovatan vatromet, voznja na Riesenradu i na najvisem svetskom Ringispilu.

Docek u Hofburgu – cuveni becki bal

Docek kod Stephansplatza – cuvena becka crkva – Stephansdom – koju mozete obici sa vodicima cak i na novogodisnje vece.

Pored mnogih kulturno-istorijskih mesta za docek nove godine u Becu postoji mnostvo mesta na kojima novu godinu mozete docekati u drugom stilu. Cuveni becki klubovi poput Volksgartena pobrinuce se za dobro raspolozenje. Nakon provoda mozete otici pojesti originalne becke kobasice sa pivom ili ukoliko ste u domacem raspolozenju mozete svratiti u jedne od nasih mnogobrojnih lokala i udariti po pljeskavicama.

 

nova godina bec popusti

Ukoliko ste zainteresovani da posetite Bec po nesto snizenim cenama:

bec nova godina 2017 popust

 

2. Rim

Grad ljubavi sa bogatom istorijom moze biti vasa novogodisnja destinacija. Neverovatna lepota ovog grada privlaci turiste tokom cele godine.

Via dei Fori Imperiali je mesto gde se svake godine odrzava besplatan koncert kojem mozete priststvovati, a ukoliko zelite nesto modernije i ludje, posetite pub pod nazivom Crawl gde je najludji novogodisnji provod zagarantovan. Villa Borghese je takodje jedno od finijih mesta, gde novu godinu mozete docekati uz klasicnu muziku, vino i klasicnu italijansku kuhinju.

Popusti za Rim:

rim nova godina 2017 popust

 

1. London

Oko 250.000 ljudi se 31. decembra skupi oko Big Bena gde pocinje odbrojavanje i tacno u 24:00 odusevljava sve prisutne sa desetominutnim vatrometom! Nakon glavnog spektakla mozete se uputiti u lokalne pabove, barove i klubove gde je provod do zore zagarantovan. Jedan od predloga je London Sky Bar gde sluze odlicnu hranu i uz to imaju i live DJ-a, a sve to ukombinovano sa neverovatnim pogledom na londonske ulice. Besplatan gradski prevoz u novogodisnjoj noci omogucice vam transport iz svih delova Londona. Posetite Winter Wonderland kod Hyde Park-a.

 

london nova godina popust

Za jos ponuda posetite:  docek nove godine 2017 popusti

Nov 28, 2016 | Posted by in Uncategorized | 0 comments

Add Your Comment

Your email address will not be published.

Premium Wordpress Themes by UFO Themes